اشکال در ارسال نقد

توسط dreamer در تاریخ Saturday, April 18, 2009 - 13:06

در ارسال نقدها گاهی یک مشکلی به وجود می آید و من تا به حال 3 بار به این مشکل برخورد کرده ام. پس از نوشتن نقد و کلیک روی «ارسال»، مجددا به همان صفحۀ نوشتن نقد برگشت داده می شوم، در حالی که تمام متن نقد و حتی ستاره های داده شده پاک شده اند و هیچ راهی جز دوباره نوشتن همه چیز وجود ندارد. 

نظرها

massy84 massy84 Wed, 04/29/2009 - 09:34

@علی اصغر

من 2 مشکل تازه پیدا کردم.

1- مورد اولی مربوط به لینک روزنامه دنیای اقتصاد است که هر لینکی که از این سایت می ذارم سیستم پیغام خطا می دهد و نمی دونم باید چی کار کنم.

این در حالیه که توی منابع نیوزبان هم اسم این سایت هست.

2- مورد دوم مربوط به ارسال نقدهاست.

به خصوص وقتی نقد مربوط به اخبار سیاسی هست بعد از انتخاب این عنوان وقتی منتظر هستم تا زی حوزه مشخص بشه متاسفانه هنگ می کنه و مجبورم بعد از refresh دوباره نقد و لینک رو وارد کنم که اکثر وقتها هم جواب نمی ده

aminsabeti امین ثابتی Mon, 04/27/2009 - 09:13

در ضمن اگر صفحه را Back کنید می توانید مطالبی را که نوشته ای مشاهده کنید و از دوباره بدون تایپ کردن دوباره نقد، نقدتان را منتشر کنید.

Aliasghar علی اصغر Fri, 04/24/2009 - 12:34

خب این مشکل الان رفع شده و اگر ستاره ها رو فراموش کنید سایت به شما پیام خطا می دهد.

najibamiri نجیب الله امیری Thu, 04/23/2009 - 09:13

در روز های قبل من نیز با این مشکل بر می خوردم یعنی متوجه نمی شدم که ستاره هم انتخاب کنم.

اما امروز با کشف این ستاره ها توانستم چند خبر را نقد کنم.

dreamer dreamer Sun, 04/19/2009 - 15:54

فکر می کنم مشکل پیش آمده به همین دلیلی باشد که مطرح کرده اید، یعنی من به مواردی هیچ ستاره ای نداده بودم. فکر می کنم پیغام خطایی که مشکل را توضیح بدهد، می تواند این مشکل را حل کند. همینطور شاید بد نباشد که به این نکته در بخش راهنمای سایت هم تاکید بشود.

Aliasghar علی اصغر Sun, 04/19/2009 - 13:55

هنگام نوشتن نقد باید حتما تمام گزینه های ستاره دار را انتخاب کنید. در غیر این صورت به همین صفحه بر می گردید.

هم اکنون یک مشکل وجود دارد و این است که اگر کاربری تمام ستاره ها را انتخاب نکرده باشد سیستم به وی پیام خطایی نمی دهد و نقد وی هم پاک می شود و دوباره به صفحه نوشتن نقد بر می گردد. بله این درست است. و حل خواهد شد.

یک سوال دارم آیا برای شما تا به حال پیش آمده که تمام گزینه های ستاره دار را پر کنید و باز هم به این مشکل بر بخورید؟