توسط dreamer در تاریخ Wednesday, April 22, 2009 - 10:59
دوستان عزیز، با وجود آنکه رادیو زمانه در بخش منابع سایت ثبت شده است، ظاهرا امکان ارسال لینک از این رسانه و نقد آن میسر نیست و کاربر با پیامی مبنی بر معتبر نبودن منبع مواجه می شود. (در دو مورد متفاوت با این مسئله برخورد کرده ام.)
-نمیخوام اذیت کنم! ولی لینک منابع را اگه وقت و حوصله و علاقه/ملاقه داشتی به نظرم خوبه نگاهی بکنی مثلا اینجا،در لیست منابع سایت جهان فوتبال نوشته:" این دامنه به فروش می رسد!
امین جان ریدایرکت مال تغییر دایرکتوری یا آدرس اصلی سایت هست.
به هر حال پیشنهاد می کنم که برای رفع این مشکل در نسخه های بعدی میشه یک بخشی اضافه کرد تا در کنار منابعی که اضافه میشن، اگر به این مشکلی برخورد بشه، معرفی کننده منبع بتونه آدرس های بعدی هم اضافه کنه.
یا اگر سیستم بتونه طوری طراحی بشه که خودش این کار رو انجام بده همونطوری که ناصر گفت
امروز من هم با وجود اینکه خبرگزاری ((پانا)) در منابع بود آن را انتخاب کردم و لینکی قرار دادم با پیامی در رابطه با اینکه این سایت در منابع نیست مواجه شدم.
همینطور که امین گفت مشکل از دو آدرسی بودن سایت رادیو زمانه بود. آدرس دوم رو هم به دیتابیس اضافه کردیم. حالا با هر دو آدرس می تونین مطلب بذارین و مشکلی نیست.
امین جان من و شمای کاربر با لینک ها سر و کار نداریم که بخواهیم گیج بشیم!
ما منبع رو میشناسیم که مثلا رادیو زمانه است. هر لینکی اون سایت بهمون بده وارد می کنیم و این نیوزبان هست که باید منبع رو تشخیص بده...
علت این مشکل این است که لینکی که در منابع معرفی شده است radiozamaneh.com است اما چون این دومین را مدیران زمانه بر روی دومین جدید که zamaaneh.com است ریدایرکت کرده اند، وقتی لینک خبری را می گذاری لینک اینگونه شروع می شود (به طور مثال):
ولی منم گشتم، آدرس جدید سایت را پیدا نکردم
تا یکی دو هفته دیگه منابع رو ویرایش میکنم
توی اینترنت هر چه گشتم سایت روزنامه آفتاب یزد رو پیدا نکردم, تو آدرسش رو داری؟
-رضا: چه خبره ؟! :)
-نمیخوام اذیت کنم! ولی لینک منابع را اگه وقت و حوصله و علاقه/ملاقه داشتی به نظرم خوبه نگاهی بکنی مثلا اینجا،در لیست منابع سایت جهان فوتبال نوشته:" این دامنه به فروش می رسد!
همونجا بعد از آفتاب یزد، قدس قرار داره که هنوز آدرسش (که تغییر کرده) در اینجا ویرایش نشده
البته میشه ازش خبر گذاشت :)
آدرس جدید قدس
در بین لیست منابع نقد خبر در نیوزبان،بخش "روزنامه ها"، چهارمی آفتاب یزد هست
این آدرس اونجا هست که مشکل داره
روزنامه آفتاب یزد, سایت داره؟ من هر چه گشتم سایت روزنامه آفتاب یزد رو پیدا نکردم
@رضا
در لیست منابع وقتی به این صفحه میرم و سپس میخوام به سایت روزنامه آفتاب یزد برم این پیغام میاد:
"صفحه مورد نظر پیدا نشد!
..."
انگار لینک درست نیست
منم با این مشکل برخورد کردم چند بار
در مورد استاد شجریان...خبر جالبی بود، سایت هم در فهرست منابعبود ولی نمی شد
مجبور شدم از همون بی بی سی بذارم.
امین جان ریدایرکت مال تغییر دایرکتوری یا آدرس اصلی سایت هست.
به هر حال پیشنهاد می کنم که برای رفع این مشکل در نسخه های بعدی میشه یک بخشی اضافه کرد تا در کنار منابعی که اضافه میشن، اگر به این مشکلی برخورد بشه، معرفی کننده منبع بتونه آدرس های بعدی هم اضافه کنه.
یا اگر سیستم بتونه طوری طراحی بشه که خودش این کار رو انجام بده همونطوری که ناصر گفت
امروز من هم با وجود اینکه خبرگزاری ((پانا)) در منابع بود آن را انتخاب کردم و لینکی قرار دادم با پیامی در رابطه با اینکه این سایت در منابع نیست مواجه شدم.
مرسی...
همینطور که امین گفت مشکل از دو آدرسی بودن سایت رادیو زمانه بود. آدرس دوم رو هم به دیتابیس اضافه کردیم. حالا با هر دو آدرس می تونین مطلب بذارین و مشکلی نیست.
@ امین:
امین جان من و شمای کاربر با لینک ها سر و کار نداریم که بخواهیم گیج بشیم!
ما منبع رو میشناسیم که مثلا رادیو زمانه است. هر لینکی اون سایت بهمون بده وارد می کنیم و این نیوزبان هست که باید منبع رو تشخیص بده...
@ ناصر:
می دانم وجود ندارد اما به نظرم استفاده از یک آدرس بهتر است تا من و تو هم گیج نشویم...
@ امین:
خب هر چند تا که میخواد داشته باشه، همه رو میشه به دیتابیس اضافه کرد،
تو دنیای برنامه نویسی هیچ چیز غیر ممکن نیست! :)
@ ناصر:
این امکان به نظر من موجود نیست چون رادیو زمانه فکر کنم حدود 5 دومین دارد (البته فکر کنم بیشتر هم دارد).
البته به نظر بهتره که از طرف نیوزبان این مورد اصلاح بشه...
علت این مشکل این است که لینکی که در منابع معرفی شده است radiozamaneh.com است اما چون این دومین را مدیران زمانه بر روی دومین جدید که zamaaneh.com است ریدایرکت کرده اند، وقتی لینک خبری را می گذاری لینک اینگونه شروع می شود (به طور مثال):
http://zamaaneh.com/news/2009/04/post_8713.html
در صورتی که اگر آدرس را تصحیح کنی مشکل حل می شود:
http://radiozamaneh.com/news/2009/04/post_8713.html