خیلی جالبه من کلی نقد دارم و کلی وقته که عضوم ولی امتیازم منفیه!!! (گریه)
اگه میشه امتیازی هم به ما لطف کنید تا امکان فعالیت بیشتر برای ما نیز مقدور شود.
من در ابتدای شروع فعالیت سایت که هنوز امتیاز بندی نبود کار خودم رو شروع کردم و مطالبی را ارسال کردم که باعث منفی شدن امتیازاتم بعد از شروع فعالیت امتیازی سایت شده است
خواهشا در صورت امکان امتیاز بیشتر داده شود تا هم علاقه و انگیزه در بنده برای فعالیت بیشتر و نیز ارسال اخبار در سایت شود.
شما یک امتیاز کل دارید. بخشی از امتیاز کل امتیازی است که «اعتبار کاربر» نام دارد. این اعتبار بر اساس تجربه شما، سابقه، کیفیت نقد ها و ... به تدریج بالا می رود.
بقیه امتیاز کاربر بر اساس فعالیت های شما و نظر دیگر کاربران نسبت به شما با نوشتن نقد و وارد کردن اخبار جدید بالا می رود. در راهنما این موضوع به طور مفصل توضیح داده شده.
به کاربرانی که کارشون را در نیوزبان شروع کنند و نقد بنویسند 1000 امتیاز داده می شود. دیروز به خاطر مشکل اینترنت امتیاز های جدید داده نشد. الان شما هم 1000 امتیاز به عنوان اعتبار دارید.
من هم درمورد اعتبار با سینوهه موافقم. نمیشه یک فرمول جدیدی به کار گرفت؟
آدم به نود سالگی هم برسه باز تو این نیوز بان کم اعتباره
من یکی میرم تو کوچه برو بیایی دارم، همه جلوی ما خم و راست میشن، سبیل ما اعتباریه...
ولی اینجا هر سال اگر روزانه یک خبر بفرستی میشه
سالانه 365 اعتبار
ماماااااااان
@علی اصغر
شما اگه ارتشی بودی خودت سپهبد بودی، بقیه همه سرباز، فوقش ستوان و گروهبان
خیلی جالبه من کلی نقد دارم و کلی وقته که عضوم ولی امتیازم منفیه!!! (گریه)
اگه میشه امتیازی هم به ما لطف کنید تا امکان فعالیت بیشتر برای ما نیز مقدور شود.
من در ابتدای شروع فعالیت سایت که هنوز امتیاز بندی نبود کار خودم رو شروع کردم و مطالبی را ارسال کردم که باعث منفی شدن امتیازاتم بعد از شروع فعالیت امتیازی سایت شده است
خواهشا در صورت امکان امتیاز بیشتر داده شود تا هم علاقه و انگیزه در بنده برای فعالیت بیشتر و نیز ارسال اخبار در سایت شود.
با تشکر
چقدر جالب! امتیاز و اینا رو میگم
من یکی که خیلی عقبم :(
behnam و 1985620 :
شما هم کمی فعال تر که باشید اعتبار را دریافت خواهید کرد ;)
@ talangor
1000 امتیاز به اعتبارت اضافه شد.
پوریا جان برای گرفتن اعتبار لازمه که به صورت فعال نقد بنویسی. منتظر نقد هایت هستم.
علی اصغر
منم امتیاز هزار کاربرو ندارم.
آقا منم امتیاز !
با اجازتون من هم اومدم. یه مقدار هم امتیاز به من بدید
من امتياز ندارماااااااااااا!
@امین
به سختی :)
@ علی اصغر
بله امتیاز اضافه شد. سپاس
حتما حتما ! مصی پیاده شو با هم بریم :) یا نه رقابت است شما برو من هم می رسم. :)
@ مصی:
چطوری پله ها را دو تا یکی طی می کنی؟
:))
@ z_m
حالا امتیازت رو گرفتی. امیدوارم مثل قبل نقد های خوبی بنویسی و پله های ترقی رو به سرعت مثل Massy طی کنی.
;)
سعی می کنم پله هایی ترقی را 2 تا یکی برم بالا :)
من هنوز 1000 امتیاز را نگرفتم :(
شما یک امتیاز کل دارید. بخشی از امتیاز کل امتیازی است که «اعتبار کاربر» نام دارد. این اعتبار بر اساس تجربه شما، سابقه، کیفیت نقد ها و ... به تدریج بالا می رود.
بقیه امتیاز کاربر بر اساس فعالیت های شما و نظر دیگر کاربران نسبت به شما با نوشتن نقد و وارد کردن اخبار جدید بالا می رود. در راهنما این موضوع به طور مفصل توضیح داده شده.
@علی اصغر
امتیازات بالاتر چه جوری داده می شود؟
پس من چی؟ :))
بلی
علی اضغر ممنون
به کاربرانی که کارشون را در نیوزبان شروع کنند و نقد بنویسند 1000 امتیاز داده می شود. دیروز به خاطر مشکل اینترنت امتیاز های جدید داده نشد. الان شما هم 1000 امتیاز به عنوان اعتبار دارید.