توسط mehrnaz در تاریخ Sunday, May 17, 2009 - 13:06
پیشنهاد می کنم در مورد خبرهائی که از منابعی گرفته می شوند که در ایران فیلتر هستند نظیر بی بی سی (فارسی) و صدای امریکا، در بخش خلاصه خبر کل خبر نگاشته شود.
اون کسی که باید درک کنه خودش میفهمه و شعور داره. ضمنا خبر خبر هست. چه مال یک سایت فیلتر شده و چه مال یک سایت معمولی.مهم این هست که نقد می کنیم . نقد خودش تایین میکنه که آیا این خبر منصف هست، زمینه پردازی خوبی دارد و یا هیچ یک از فاکتورهای مناسب یک خبر را ندارد
اصلا هم پیشنهاد خوبی نیست شما با این کار به ترویج اخبار این رسانه ها به راحتی و سهولت در ایران می پردازید و تمام هزینه های نظام را برای فیلترینگ این سایت ها را یک شبه از بین برده و باعث اشائه فرهنگ بیگانه و ترویج انحراف در ایران می شوید.
به نظر من منابعی که در ایران فیلتر است باید به طور کلی از روی این سایت حذف شود
به نظر من اگر قرار بر گذاشتن اخبار کامل این خبرگزاری ها است باید تنظیماتی انجام شود که فقط کاربران فعال سیستم بتوانند آن را مشاهده و به نقد منصفانه آن بپردازند نه این که زمینه مشاهده توسط عوام فراهم شود.
@نایین نیوز
از شما بعید هست که این حرف رو بزنید!
اون کسی که باید درک کنه خودش میفهمه و شعور داره. ضمنا خبر خبر هست. چه مال یک سایت فیلتر شده و چه مال یک سایت معمولی.مهم این هست که نقد می کنیم . نقد خودش تایین میکنه که آیا این خبر منصف هست، زمینه پردازی خوبی دارد و یا هیچ یک از فاکتورهای مناسب یک خبر را ندارد
@نائین نیوز
چرا فکر میکنید عوام باید کر و کور باشند تا منحرف نشوند؟
فکر میکنید باید روسری و حجابی برای نظر غیر خودی باشه مبادا جوانان تحریک شوند و فساد ایجاد شود؟
جایگاه واقعی مردم در جامعه بالاتر از اینهاست.
اصلا هم پیشنهاد خوبی نیست شما با این کار به ترویج اخبار این رسانه ها به راحتی و سهولت در ایران می پردازید و تمام هزینه های نظام را برای فیلترینگ این سایت ها را یک شبه از بین برده و باعث اشائه فرهنگ بیگانه و ترویج انحراف در ایران می شوید.
به نظر من منابعی که در ایران فیلتر است باید به طور کلی از روی این سایت حذف شود
به نظر من اگر قرار بر گذاشتن اخبار کامل این خبرگزاری ها است باید تنظیماتی انجام شود که فقط کاربران فعال سیستم بتوانند آن را مشاهده و به نقد منصفانه آن بپردازند نه این که زمینه مشاهده توسط عوام فراهم شود.
این پیشنهاد خوبی است و الان بچهها از این پیشنهاد به خوبی استفاده میکنند.
متاسفانه خیلی از سایت های خوب خبری در این فیلتر هستند
مهرناز@
سایت بی بی سی فارسی در ایران فلتر است؟
من نمی دانستم.